Tietosuojakäytäntö

Oy Bristol-Myers Squibb (Finland) Ab, Y-tunnus 0107119-3, (”Bristol-Myers Squibb”) kunnioittaa sivuston käyttäjien yksityisyyttä ja arvostaa asiakassuhdetta sekä toimii henkilötietodirektiivin 95/46/EY, sähköisen viestinnän tietosuojadirektiivin 2002/58 EY, henkilötietolain (523/1999) ja sähköisen viestinnän tietosuojalain (516/2004) mukaisesti. Tässä tietosuojakäytännössä kerrotaan, minkälaisia henkilötietoja keräämme tämän verkkosivuston, sen aliverkko-osoitteiden ja/tai hakemistojen, sen sovellusten ja toimintojen ja kaikkien niihin liittyvien tietojen tai viestinnän mukaan lukien sähköpostien (”sivuston”) kautta. Lisäksi kuvaamme, miten voimme käyttää tietoja ja kenelle voimme jakaa niitä. Kerromme henkilötietojen suojauksesta ja annamme yhteystietomme siltä varalta, että sinulla on kysyttävää tietosuojakäytännöistämme.    

Tämän verkkosivuston avaaminen ja käyttäminen on tämän tietosuojakäytännön, käyttöehtojenlääketurvallisuuden ja kaikkien soveltuvien lakien ja määräysten alaista. Kaikkien käyttäjien on luettava tämä tietosuojakäytäntö huolellisesti. Jos et hyväksy näitä ehtoja, älä avaa sivustoa ja/tai anna meille henkilötietojasi.

Avaamalla sivuston ja selaamalla sitä vakuutat, että ymmärrät ja hyväksyt tämän tietosuojakäytännön täysin, rajoituksitta ja varauksitta. 

Mitä tietosuojakäytännössä tarkoitetaan ”henkilötiedoilla”?'

Termillä ”henkilötiedot” tarkoitetaan tietoja tai tietojoukkoja, jotka osoittavat henkilön henkilöllisyyden tai joita Bristol-Myers Squibb käyttää tai joita käytetään Bristol-Myers Squibbin puolesta henkilöllisyyden tunnistamiseen suorasti tai epäsuorasti. Käytämme henkilötietojasi tämän tietosuojakäytännön mukaisesti tai muussa tapauksessa ilmoitamme henkilötietojen käytöstä tai pyydämme siihen suostumuksesi, jos soveltuvat lait sitä edellyttävät.  

Keräämämme tiedot ja niiden käyttötavat

A. - Antamasi henkilötiedot.  

Joillakin sivustoilla sinua saatetaan pyytää antamaan tietoja, jotta yhteydenottoosi voidaan vastata tai jotta pääset tietyille sivuille, pystyt käyttämään tiettyjä sisältöjä tai toimintoja tai pystyt osallistumaan tiettyyn toimintaan. Jotkin antamasi tiedot saattavat olla henkilötietoja. Sinulla on aina mahdollisuus olla antamatta pyydettyjä tietoja, mutta tällöin et ehkä pysty osallistumaan kyseiseen toimintaan tai käyttämään tiettyjä sisältöjä, alueita tai toimintoja. Seuraavassa esimerkkejä siitä, minkälaisia henkilötietoja sinulta mahdollisesti pyydetään ja mihin tarkoituksiin niitä voimme käyttää.

  • Rekisteröityminen sivustolle

    Rekisteröityminen sivustolle saattaa olla pakollista. Sivuston käyttöä on rajoitettu, ja se on tarkoitettu yksinomaan terveydenhuollon ammattilaisille, jotka työssään saattavat määrätä, jakaa tai toimittaa lääkkeitä Suomessa. Tästä syystä rekisteröinnin yhteydessä antamiesi henkilötietojen avulla.

    • tarkistetaan, että kuulut kohdeyleisöön
    • rekisteröidään sinut tunnistamisen perusteella  
    • pidetään yhteyttä sinuun, jotta voimme hallinnoida sivuston käyttöäsi ja antaa sinulle tietoja sivustosta, sekä 
    • parannetaan sivustoa ja muokataan sitä yksilölliseksi
  • Rekisteröityminen tapahtumiin
    Voit rekisteröityä sivustollamme Bristol-Myers Squibbin sponsoroimiin tapahtumiin. Rekisteröityessäsi tapahtumaan sinulta voidaan kysyä nimeäsi, puhelinnumeroasi, ammattitietojasi, sekä posti- ja sähköpostiosoitettasi. Käytämme näitä tietoja rekisteröidäksemme sinut tapahtumaan ja viestittääksemme mahdollisista tapahtumaan liittyvistä muutoksista ja päivityksistä. 
  • Uutiset, ilmoitukset ja julkaisut
    Sivustollamme voit rekisteröityä tilaamaan Bristol-Myers Squibbin uutisia, ilmoituksia ja julkaisuja. Tilauksen yhteydessä voimme kysyä sinulta esimerkiksi nimeäsi, puhelinnumeroasi, ammattitietojasi, mielenkiinnon kohteitasi ja sähköpostiosoitettasi. Käytämme antamiasi tietoja tilaamiesi viestien lähettämiseen. Voit myös peruuttaa uutisten, ilmoitusten ja julkaisujen tilauksen.
  • Yhteydenotot
    Jos otat meihin yhteyttä sivustojemme Ota yhteyttä -linkin kautta, voimme kysyä nimeäsi, puhelinnumeroasi, ammattitietojasi ja sähköpostiosoitettasi, jotta pystymme vastaamaan kysymyksiisi ja kommentteihisi.
  • Muut sivuston toiminnot
    Voimme muuttaa sivustoillamme olevia toimintoja ajoittain. Tällöin saatamme kysyä joitakin henkilötietojasi voidaksemme ilmoittaa sinulle näistä toiminnoista ja ylläpitää niitä asianmukaisesti.
  • Tietojen muut käyttötavat
    Voimme käyttää sivuston kautta antamiasi tietoja omiin sisäisiin tarkoituksiimme. Näitä tarkoituksia ovat sivuston ylläpito, tietojen analysoiminen ja lakisääteisten velvoitteiden, käytäntöjen tai menettelytapojen noudattaminen.

B. - Julkisista tai kolmansien osapuolien tiedonlähteistä saadut henkilötiedot  

Voimme kerätä sivustoon rekisteröityvien terveydenhuollon ammattilaisten henkilötietoja julkisista tai kolmansien osapuolien tiedonlähteistä varmistaaksemme heidän ammattilaistaustansa ja henkilöllisyytensä.

C. - Evästeet 

Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, joita käyttämäsi sivustot sijoittavat tietokoneellesi. Niitä käytetään laajalti tehostamaan sivustojen toimintaa ja välittämään tietoja sivuston omistajalle.

Seuraavassa taulukossa selitetään käyttämämme evästeet ja niiden käyttösyy.

Eväste Nimi Tarkoitus Lisätietoja
Site cookie acceptance bms-cookie-consentChecked bms-cookie Tällä evästeellä kerätään tietoja siitä, onko käyttäjä hyväksynyt sivuston evästeiden käytön. Voit perua suostumuksesi evästeen käytöstä poistamalla SiteCookiesAccepted-evästeen. Menettely löytyy sivustolta: www.aboutcookies.org
IDENTITY_SESSION SP.NET_SessionId Tällä evästeellä sivusto tunnistaa käyttäjän sivujen lataamisen välillä. Tämä mahdollistaa sen, että sivusto muistaa tietyt asetukset, kuten mitä sivuston osaa käytit, ennen kuin sinua pyydettiin kirjautumaan sisään tai rekisteröitymään. Tämä eväste poistuu sulkiessasi selaimen. Tämä eväste on ehdottoman tärkeä, jotta pystyt liikkumaan sivustolla ja käyttämään sen ominaisuuksia.
IDENTITY bmsLogin IDENTITY-eväste mahdollistaa sisäänkirjautumisen sivustolle. Jos olet valinnut kohdan ”Muista minut tässä tietokoneessa”, eväste jää tietokoneellesi enintään 30 päiväksi tai kunnes kirjaudut ulos. Siihen asti pysyt kirjautuneena sivustolle. Jos et ole valinnut kohtaa ”Muista minut”, eväste poistetaan sulkiessasi selaimen. Ilman tätä evästettä emme pysty toteamaan sivustoa käyttävien henkilöjen lukumäärää emmekä tarjoamaan tiettyjä ominaisuuksia.
NetInsight UnicaID Näillä evästeillä kerätään tietoja siitä, miten sivustoa käytetään. Tietoja hyödynnetään sivuston kehittämiseksi. Nämä evästeet keräävät tietoja joko nimettömästi tai siten, että henkilöt ovat tunnistettavissa sisältäen informaatiota sivuston kävijöiden lukumäärästä, vierailluista sivuista ja mistä kävijät ovat tulleet sivustolle.  

Useimmat verkkoselaimet sallivat useimpien evästeiden ha llinnan selainasetusten avulla. Lisätietoa evästeistä, esimerkiksi siitä, mitä evästeistä koneellesi on asetettu sekä niiden hallintaa ja poistamista koskevaa tietoa, saat käymällä sivustoilla: www.aboutcookies.org tai www.allaboutcookies.org

Voit estää sen, että Google Analytics seuraa käyttämiäsi sivustoja osoitteessa:  
http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

YouTuben evästeet

Myös YouTube käyttää evästeitä tietojen keräämiseen. Kun upotamme videoita sivustoillemme viralliselta YouTube-kanavaltamme, käytämme YouTuben yksityisyyttä suojaavaa tilaa. Tässä tilassa tietokoneellesi voidaan asettaa evästeitä silloin, kun klikkaat YouTube -videosoitinta. Yksityisyyttä suojaavassa tilassa YouTube ei kuitenkaan tallenna henkilökohtaisesti tunnistettavia evästetietoja upotettujen videoiden toistoista. Lisätietoa saat YouTuben videoiden upottamista käsittelevältä sivulta.

D. - IP-osoitteet 

IP-osoite on yksilöllinen tunniste, jota tietyt elektroniset laitteet käyttävät toistensa tunnistamiseen ja keskinäiseen kommunikointiin Internetissä. Kun käyt sivustoillamme, saatamme vastaanottaa tietoja sen laitteen IP-osoitteesta, josta otat yhteyden Internetiin.

Jakamamme tiedot. 

Emme myy, vuokraa tai vaihda henkilötietoja, joita käyttäjät antavat sivustomme kautta, tai paljasta niitä millään muulla kuin tässä tietosuojakäytännössä kuvatulla tavalla. Henkilötietoja käsitellään aina luottamuksellisesti ja soveltuvien lakien mukaisesti. Voimme jakaa henkilötietojasi Bristol-Myers Squibbin tytäryhtiöihin Euroopan talousalueella ja Sveitsissä tässä tietosuojakäytännössä kuvattuihin rajallisiin tarkoituksiin. Voimme jakaa tiedot myös palveluntarjoajille, jotta he voivat suorittaa tiedonkäsittelytehtäviä puolestamme. Tiedot jaetaan vain tiedonkäsittelytarkoituksiin ja soveltuvien lakien mukaisesti (esimerkiksi tapahtumien online-rekisteröintilomakkeiden käsittelyä tai blogiemme ylläpitoa varten). Huomaa, että jotkin näistä palveluntarjoajista saattavat olla Euroopan unionin ulkopuolisissa maissa, jotka kuitenkin varmistavat henkilötietojesi riittävän suojaustason, tai Euroopan unionin ulkopuolisissa maissa, jotka eivät takaa samaa tietosuojatasoa. Vaadimme kuitenkin palveluntarjoajilta sopimuksin riittävää tieto- ja yksityisyyssuojaa varmistaaksemme tietojesi riittävän suojaustason ja luovutamme tietoja aina soveltuvien lakien mukaisesti.

Emme ole valtuuttaneet näitä palveluntarjoajia käyttämään tai paljastamaan tietoja paitsi siinä tapauksessa, että he suorittavat tehtäviä puolestamme tai täyttävät lakisääteisiä vaatimuksia. Lisäksi voimme luovuttaa henkilötietojasi, (i) jos meidän on tehtävä niin lain tai oikeuskäsittelyn vuoksi, (ii) jos poliisiviranomaiset tai muut valtion viranomaiset niin  pyytävät tai (iii) jos uskomme, että paljastaminen on välttämätöntä tai asianmukaista estääksemme aineellisia vahinkoja tai taloudellisia menetyksiä, tai epäillyn tai todellisen laittoman toiminnan tutkinnan yhteydessä.

Pidätämme oikeuden siirtää tietojasi siinä tapauksessa, että myymme tai siirrämme kaiken liiketoimintamme tai omaisuutemme tai osan niistä tai jos soveltuvat lait sitä vaativat. Tällaisen myynnin tai siirron yhteydessä pyrimme kohtuullisin keinoin vaatimaan, että siirron vastaanottaja käyttää tämän sivuston kautta antamiasi henkilötietoja tämän tietosuojakäytännön mukaisesti.

Linkit muihin sivustoihin.

Lisäämme toisinaan ulkopuolisia linkkejä oman sivustomme käytön helpottamiseksi ja lisätietojen antamiseksi. Nämä linkitetyt sivustot toimivat erillään sivustostamme, emmekä pysty valvomaan niitä. Näillä sivustoilla voi olla omia tietosuojalausekkeita tai käyttöehtoja, ja suosittelemme, että luet ne huolellisesti. Emme ole vastuussa näiden sivustojen sisällöstä, sivustoissa mahdollisesti tarjotuista tuotteista tai palveluista tai linkitettyjen sivustojen käytöstä. Katso käyttöehdoista lisätietoja tästä aiheesta.

Henkilötietojen suojaamistavat.

Suojaamme sivustoa soveltuvien lakien mukaisesti hallinnollisilla, teknisillä ja fyysisillä keinoilla estääksemme sivuston kautta kerättyjen henkilötietojen häviämisen, väärinkäytön tai luvattoman käytön, paljastumisen, muuttamisen tai tuhoamisen.

Tietosuojakäytännön muuttaminen.

Soveltuvien lakien sallimassa määrin Bristol-Myers Squibb voi milloin tahansa muuttaa tämän sivuston käyttöä koskevan tietosuojakäytännön ehtoja. Jos tämän tietosuojakäytännön ehtoja muutetaan, muutettu käytäntö julkaistaan sivustolla. Nämä muutokset ovat sitovia, ja siksi sinun on tarkistettava nämä ehdot säännöllisesti.

Henkilötietojen käyttäminen, korjaaminen ja poistaminen.

Lain edellyttämissä määrin annamme käyttäjille (i) pääsyn  sivustolla antamiinsa henkilötietoihin ja (ii) mahdollisuuden tarkistaa, korjata ja poistaa henkilötietojaan. Jos haluat päivittää yhteystietosi tai mieltymyksiäsi vastaavia tietoja tai jos haluat poistaa henkilötietojasi sivuston alueilta tai peruuttaa ehdotettujen palveluiden tilauksia, ota meihin yhteyttä:

  • sähköpostitse osoitteeseen
    info.finland@.bms.com
  • tai kirjoittamalla osoitteeseen
    Oy Bristol-Myers Squibb (Finland) Ab
    Metsänneidonkuja 8 02130 ESPOO

Lisätiedot ja yhteydenotot.

Jos sinulla on kysyttävää tietosuojakäytännöistämme tai jos haluat täydellisen luettelon henkilötietojesi vastaanottajista (Bristol-Myers Squibbin tytäryrityksistä Euroopan talousalueella tai palveluntarjoajista), ota meihin yhteyttä:

  • sähköpostitse osoitteeseen
    info.finland@bms.com
  • tai kirjoittamalla osoitteeseen
    Oy Bristol-Myers Squibb (Finland) Ab
    Metsänneidonkuja 8 02130 ESPOO

Sairautesi

Lue lisää sairaudestasi; oireista, diagnoosista ja hoidosta.

C-hepatiitti

Hiv

Nivelreuma

Sydän- ja verisuonitaudit

Syöpä

Sinun tarinasi

Sinun tarinasi

Kuulisimme mielellämme juuri sinun tarinasi siitä, millaista on saada syöpädiagnoosi sekä elää tämän tiedon ja taudin kanssa.

Lähetä tarinasi meille

Viimeksi päivitetty:  2013-11-22Päivittänyt:  Pirjo Mäenpää