Sosiaalinen vastuu

Missiomme on keksiä, kehittää ja tuoda markkinoille innovatiivisia lääkkeitä, jotka auttavat potilaita heidän taistelussaan vaikeita sairauksia vastaan. Sen lisäksi otamme vastuuta ympäröivästä yhteiskunnasta. Yhteiskuntavastuumme kattaa sekä globaaleja että paikallisia projekteja. Useat näistä hankkeista rahoitetaan Bristol-Myers Squibbin säätiöstä, joka pyrkii edistämään tasaveroista hoitoa HIVissä/AIDSissa, hepatiitissa, syövässä ja psyykkisissä sairauksissa. Haluamme myös toimia kaikissa maissa ympäristönäkökohdat huomioon ottaen: pyrimme vähentämään energian ja veden käyttöä sekä toimimaan tuotannossamme ympäristöystävällisesti.

Nordic Secure The Future

Nordic Secure the Future

Vuosina 2006-2012 meillä oli pohjoismainen Nordic Secure the Future –ohjelma, jonka mallina toimi vastaava globaali hanke. Ohjelman kautta Afrikkaan lähetettiin kokeneita infektiolääkäreitä ja sairaanhoitajia taistelemaan HIV-/AIDS –kriisiä vastaan. Yhteensä 24 pohjoismaista lääkäriä ja sairaanhoitajaa lähti Afrikkaan. Ohjelma esitellään kokonaisuudessaan osoitteessa bms.se/nstf.

Sairaalaklovnit

Sairaalaklovnit

Vuodesta 2013 alkaen olemme tukeneet sairaalaklovneja kaikissa Pohjoismaissa. Klovnit tapaavat työssään vaikeasti sairaita lapsia ja yrittävät ilon ja naurun kautta helpottaa lasten oloa. Samalla he yrittävät auttaa henkilökuntaa ja antaa lasten läheisillekin välillä muuta ajateltavaa.

Täällä voit katsella kuvia ja lukea Sairaalaklovnien blogia.

Katso video sairaalaklovnien toiminnasta täältä.

Viimeksi päivitetty:  2016-05-26Päivittänyt:  Pirjo Mäenpää