Mahdollisuus vaikuttaa monen ihmisen elämään … myös omaasi

Löydä kiinnostava työpaikka BMS:ltä

Bristol-Myers Squibb on globaali biolääkeyritys, joka keksii, kehittää ja tuo markkinoille innovatiivisia lääkkeitä, jotka auttavat potilaita taistelemaan vakavia sairauksia vastaan.

Lääkkeemme auttavat ympäri maailmaa miljoonia ihmisiä heidän taistelussaan syöpää, sydän- ja verisuonitautejahepatiitti B:tä, HIV/AIDSia ja nivelreumaa vastaan.

Jotta onnistuisimme tässä, meillä on oltava työntekijöitä, jotka haluavat vaikuttaa maailmaan. Olemme ylpeitä nykyisistä työntekijöistämme, jotka ovat kokeneita, päteviä, avuliaita ja yhteistyökykyisiä. He ovat vaikuttaneet työkulttuurimme muotoutumiseen ja yrityksemme menestymiseen suuresti.

Monikulttuurisuus, tasa-arvo ja vastuullinen toiminta

Monikulttuurisuus, tasa-arvo ja vastuullinen toiminta

Bristol-Myers Squibbin tavoite on palkata oikea henkilö oikeaan tehtävään ja siksi meiltä löytyy monenlaisia kulttuureja, ihmisiä ja kykyjä. Meillä on lujat arvot, joiden pohjalta teemme yhdessä työtä.

Innovaatiot ja kehitystyö

Innovaatiot ja kehitystyö

Olemme innovatiivisella alalla, joka muuttuu jatkuvasti ympäröivän yhteiskunnan vaatimusten mukaisesti. Siksi myös työntekijöiltämme vaaditaan innovatiivisuutta, jotta toimintamme ja me kaikki BMS:llä työskentelevät kehittyisimme.

Sairautesi

Lue lisää sairaudestasi; oireista, diagnoosista ja hoidosta.

C-hepatiitti

Hiv

Nivelreuma

Sydän- ja verisuonitaudit

Syöpä

Sinun tarinasi

Sinun tarinasi

Kuulisimme mielellämme juuri sinun tarinasi siitä, millaista on saada syöpädiagnoosi sekä elää tämän tiedon ja taudin kanssa.

Lähetä tarinasi meille

Viimeksi päivitetty:  2014-01-31Päivittänyt: