Paikallinen sosiaalinen vastuu

Nordic Secure the FutureVuosina 2006-2012 meillä oli myös pohjoismainen avustusohjelma: Nordic Secure the Future, johon otimme mallia vastaavasta globaalista ohjelmasta. Tämän ohjelman kautta 24 kokenutta pohjoismaista lääkäriä ja sairaanhoitajaa matkusti Afrikkaan hoitamaan HIViä/AIDSia. Ohjelma esitellään kokonaisuudessaan osoitteessa www.bms.se/nstf.

Vuodesta 2013 alkaen olemme tukeneet sairaalaklovneja kaikissa Pohjoismaissa. Suomessa sairaita lapsia ilahduttavat Sairaalaklovnit ry

SairaalaklovnitKlovnitohtorit kiertävät lastenosastoilla viihdyttäen ja ilahduttaen pieniä potilaita ja heidän perheitään ja saavat lapset hetkeksi unohtamaan sairautensa. Työskentely tapahtuu aina lapsen ehdoilla ja yhteistyössä henkilökunnan kanssa. Iloinen muisto klovnien käynnistä kantaa pitkälle ja auttaa sairaalakokemuksen käsittelyssä myös jälkikäteen. Kaikki klovnit ovat taustaltaan ammattiesiintyjiä ja heidät on koulutettu toimimaan vaativassa sairaalaympäristössä. Täältä voit lukea klovnien blogia.

Sairautesi

Lue lisää sairaudestasi; oireista, diagnoosista ja hoidosta.

C-hepatiitti

Hiv

Nivelreuma

Sydän- ja verisuonitaudit

Syöpä

Sinun tarinasi

Sinun tarinasi

Kuulisimme mielellämme juuri sinun tarinasi siitä, millaista on saada syöpädiagnoosi sekä elää tämän tiedon ja taudin kanssa.

Lähetä tarinasi meille

Viimeksi päivitetty:  2013-11-20Päivittänyt: