Lääketieteellinen tutkimus

Bristol-Myers Squibb on globaali biolääkeyritys, joka on sitoutunut keksimään ja kehittämään innovatiivisia lääkkeitä vaikeiden sairauksien hoitoon.

ForskningPyrimme kehittämään tuotteitamme mahdollisimman nopeasti ja tehokkaasti, jotta voisimme tuoda helpotusta kaikille vakavasti sairaille. Tutkimusorganisaatiomme on yksi lääketeollisuuden tuottavimmista ja viimeisen kymmenen vuoden aikana olemmekin onnistuneet tuomaan markkinoille 15 uutta lääkettä.

Lääkkeen tuominen markkinoille on kuitenkin vain jäävuoren huippu, sillä takana on vuosien kehitystyö. Vuonna 2012 investoimme 3,9 miljardia dollaria tutkimukseen ja tuotekehitykseen. Käynnissä on yli 100 tutkimusohjelmaa (eli 100 lääkemolekyyliä) erilaisissa vaiheissa.  Tutkimus ja tuotekehitys on kallista ja aikaa vievää:  Uuden lääkkeen kehitys laboratoriopöydältä valmiiksi lääkkeeksi voi viedä noin 10 vuotta ja vaatia noin 700 miljoonan euron investoinnit.

Lääkkeen kehitystyö ei pääty myyntiluvan saamiseen ja markkinoille tuloon. Niin kauan kuin lääkkeellä on patenttisuoja, me jatkamme kehitystyötä ja tieteellisten tietojen hankkimista, jotta voidaan selvittää lääkkeen mahdollinen käyttö muissa vaikeissa sairauksissa. Lääkkeeksi hyväksytty molekyyli voidaan hyväksyä myöhemmin käytettäväksi muiden sairauksien hoitoon.

Helminauhastrategia

Bristol-Myers Squibb haluaa auttaa potilaita taistelemaan vaikeita sairauksia vastaan. Jotta saisimme mahdollisimman nopeasti tutkittua ja kehitettyä uusia lääkeaineita, täydennämme ja vahvistamme omaa osaamistamme innovatiivisella yhteistyöllä, kumppanuuksilla ja yrityshankinnoilla.

Kutsumme tätä helminauhastrategiaksi. Uudet helmet nauhassamme antavat meille lisävoimavaroja ja saamme uutta tietoa, tutkimusta ja ainesosia.  Erityisesti meitä kiinnostaa näiden yhteistyömuotojen osalta biotekniikka ja tulevaisuuden syöpähoidot.

Tutkimustoimintamme keskittyy viiteen osa-alueeseen

Drug discovery

Kuinka uusi lääke syntyy

Tämä video näyttää, kuinka uusi lääke syntyy amerikkalaisessa lääkeyrityksessä (englanniksi).

Katso video Youtubesta

Bristol-Myers Squibb on globaali biolääkeyritys

Meistä

Bristol-Myers Squibb on globaali biolääkeyritys, joka keksii, kehittää ja tuo markkinoille innovatiivisia lääkkeitä, jotka auttavat potilaita taistelemaan vaikeita sairauksia vastaan.

Lue lisää meistä

Viimeksi päivitetty:  2016-04-06Päivittänyt: