Sydän- ja verisuonitaudit

Bristol-Myers Squibb on ollut jo vuosikymmenien ajan johtava toimija ja innovaattori taistelussa sydän- ja verisuonitauteja vastaan. Se pyrkii edelleen löytämään ja kehittämään uusia lääkkeitä näiden merkittävien sairauksien hoitoon, koska sydän- ja verisuonitaudit ovat länsimaiden suurin sairastavuuden ja kuolleisuuden syy.

Sydän- ja verisuonitaudit Bristol-Myers Squibbilla on tutkimuksia useissa näihin sairauksiin liittyvissä innovatiivisissa ohjelmissa, joissa pyritään löytämään turvallisempia, kohdennetumpia ja tehokkaampia hoitoja. Kehitteillä on esimerkiksi useita yhdisteitä, joita tutkitaan eteisvärinän (yleisin sydämen rytmihäiriötyyppi) hoidossa. Eräässä ateroskleroosiin liittyvässä tutkimusohjelmassa tutkitaan uutta verisuonibiologiaan liittyvää lähestymistapaa, jossa pyritään vaikuttamaan sairauteen verisuonen seinämän tasolla. Tavoitteena on stabiloida ja vähentää plakkia, joka suoniin kertyessään voi aiheuttaa vaaraa ajan mittaan.

Bristol-Myers Squibb on ollut jo pitkään sydän- ja verisuonitautien hoitojen johtava kehittäjä. Se kehitti ensimmäisen ACE- estäjän lähes neljä vuosikymmentä sitten. Kyseessä oli merkittävä korkean verenpaineen ja sydämen vajaatoiminnan hoitokeino, joka on edelleen käytössä.

Drug discovery

Kuinka uusi lääke syntyy

Tämä video näyttää, kuinka uusi lääke syntyy amerikkalaisessa lääkeyrityksessä (englanniksi).

Katso video Youtubesta

Bristol-Myers Squibb on globaali biolääkeyritys

Meistä

Bristol-Myers Squibb on globaali biolääkeyritys, joka keksii, kehittää ja tuo markkinoille innovatiivisia lääkkeitä, jotka auttavat potilaita taistelemaan vaikeita sairauksia vastaan.

Lue lisää meistä

Viimeksi päivitetty:  2015-10-28Päivittänyt: