Virologia

Bristol-Myers Squibbin tutkimus ja tuotekehitys näissä sairauksissa keskittyy B- ja C-hepatiittiin ja HIV/AIDSiin. Pyrimme parantamaan näitä sairauksia sairastavien ihmisten hoitotuloksia, eloonjäämistä ja elämänlaatua.

Hepatiitti

Tämän hengenvaarallisen maksasairauden merkittävimmät muodot ovat B- ja C-hepatiitti. B-hepatiitti on yleisin vakava maksatulehdus, joka tappaa vuosittain noin 600 000 ihmistä.

Tutkijat ovat viime vuosina kehittäneet tehokkaita B- ja C-hepatiitin hoitomuotoja, mutta lääkkeiden tehossa, resistenssissä ja siedettävyydessä on edelleen kehitettävää. Otamme huomioon nämä tarpeet ja kehitämme uusia hoitokeinoja näille kummallekin erittäin yleiselle ja helposti tarttuvalle sairaudelle.

HIV/AIDS

HIV/AIDS on krooninen, hengenvaarallinen sairaus, jonka aiheuttaa HIV-virus. Bristol-Myers Squibb on ollut innovatiivisten HIV/AIDS-lääkkeiden kehityksen eturintamassa jo pitkään ja edelleen yritys käyttää merkittävän osan T&K-resursseistaan uusien HIV/AIDS-lääkkeiden ja hoitokeinojen kehittämiseen. Tutkimme uusia tapoja hyökätä AIDS-virusta vastaan ja uusia keinoja tehdä hoidoista potilaiden kannalta helpompia.

Drug discovery

Kuinka uusi lääke syntyy

Tämä video näyttää, kuinka uusi lääke syntyy amerikkalaisessa lääkeyrityksessä (englanniksi).

Katso video Youtubesta

Bristol-Myers Squibb on globaali biolääkeyritys

Meistä

Bristol-Myers Squibb on globaali biolääkeyritys, joka keksii, kehittää ja tuo markkinoille innovatiivisia lääkkeitä, jotka auttavat potilaita taistelemaan vaikeita sairauksia vastaan.

Lue lisää meistä

Viimeksi päivitetty:  2013-11-21Päivittänyt: