Secure the Future

 

Secure the future

 

Secure the Future on yksi Bristol-Myers Squibb Foundation -säätiön tärkemmistä projekteista. Projektin tarkoituksena on auttaa sekä tukea hiv/aidsiin sairastuneita naisia ja lapsia viidessä hivistä pahasti kärsivässä eteläisen Afrikan maassa (Etelä-Afrikka, Namibia, Botswana, Lesotho ja Swazimaa).

 

Hyväntekeväisyyteen annetut rahat on käytetty mm. naisille ja lapsille suunnattuihin erilaisiin koulutusprojekteihin. Olemme tukeneet koulutusmateriaalien valmistusta sekä paikallisten hiv/aids-spesialistien koulutusta. Olemme mukana myös AIDS-FACT-projektissa, jonka tuella koulutetaan terveydenhuoltohenkilöstöä hiv/aids-potilaiden hoitoon. Olemme myös osallistuneet projektiin, jonka tarkoituksena on turvata naisten ekonominen ja sosiaalinen asema.

 

Vuonna 2000 Secure the Future ohjelma sai Nelson Mandela Award -palkinnon.


Voidaksemme tarjota hiviä sairastaville henkilöille mahdollisuuden käyttää lääkkeitämme, olemme yhdessä muiden kansainvälisten lääkeyritysten kanssa sopineet alentavamme hiv-lääkkeidemme hintaa alle omakustannushinnan.

 

Lisätietoa Security the Future projektistamme löydät englanninkielisiltä sivuiltamme

Sairautesi

Lue lisää sairaudestasi; oireista, diagnoosista ja hoidosta.

C-hepatiitti

Hiv

Nivelreuma

Sydän- ja verisuonitaudit

Syöpä

Sinun tarinasi

Sinun tarinasi

Kuulisimme mielellämme juuri sinun tarinasi siitä, millaista on saada syöpädiagnoosi sekä elää tämän tiedon ja taudin kanssa.

Lähetä tarinasi meille

Viimeksi päivitetty:  2012-12-20Päivittänyt:  Marjut Niemistö