Tuki potilasjärjestöille ja lääketieteen/terveydenhuollon alalla toimiville yhdistyksille Suomessa 2011

Hiv/aids

Vuonna 2011 Bristol-Myers Squibb tuki suomalaisten hiv-tartunnan saaneiden ja heidän läheistensä potilas- ja etujärjestöä Positiiviset ry:tä Toivon päivän -tilaisuuden järjestelyissä 3 500 eurolla. Kesäkuun 4. päivänä joka vuosi järjestettävän Toivon päivän -tapahtuman on tarkoitus nostaa esiin hiv-positiivisten elämään liittyviä ongelmia, esim. leimaamista ja kertoa siitä, ettei hiv-diagnoosi ole enää kuolemantuomio. Lisäksi päivän aikana muistutetaan suomalaisia hiv-tartunnan riskistä ja kannustetaan käymään hiv-testeissä. 

 

Reumataudit

Vuonna 2011 Bristol-Myers Squibb tuki Suomen Reumaliiton toimintaa Reuma-lehden yritysilmoituksilla maaliskuussa, toukokuussa, syyskuussa ja joulukuussa yhteensä 6 800 eurolla. Suomen Reumaliitto on vuonna 1947 perustettu kansanterveys-, vammais- ja liikuntajärjestö, joka valvoo tuki- ja liikuntaelinsairaiden oikeuksia, tukee jäsenyhdistystensä työtä sekä vahvistaa sairastuneiden sosiaalista tukiverkkoa. 

 

Vuonna 2011 Bristol-Myers Squibb tuki Suomen Reumahoitajayhdistys ry:tä helmikuussa vuosikokouksen ja seminaarin näytteilyasettajana.  

 

Syöpä

Vuonna 2011 Bristol-Myers Squibb tuki Suomen Syöpäpotilaat ry:n melanoomaverkoston toimintaa ja ensimmäisen verkostopäivän järjestämistä huhtikuussa 10 000 eurolla. Suomen Syöpäpotilaat – Cancerpatienterna i Finland ry on valtakunnallinen syöpäpotilaiden etujärjestö. Sen toiminnan tarkoituksena on parantaa syöpäpotilaiden ja heidän omaistensa elämänlaatua fyysisesti, psyykkisesti ja sosiaalisesti.

 

   

Sairautesi

Lue lisää sairaudestasi; oireista, diagnoosista ja hoidosta.

C-hepatiitti

Hiv

Nivelreuma

Sydän- ja verisuonitaudit

Syöpä

Sinun tarinasi

Sinun tarinasi

Kuulisimme mielellämme juuri sinun tarinasi siitä, millaista on saada syöpädiagnoosi sekä elää tämän tiedon ja taudin kanssa.

Lähetä tarinasi meille

Viimeksi päivitetty:  2011-06-16Päivittänyt:  Marjut Niemistö