Meistä

Bristol-Myers Squibb on globaali biolääkeyritys, joka on sitoutunut keksimään ja kehittämään innovatiivisia lääkkeitä vaikeiden sairauksien hoitoon.

Lääkkeemme auttavat ympäri maailmaa miljoonia ihmisiä heidän taistelussaan syöpää, sydän- ja verisuonitauteja, hepatiitti B:tä, HIV/AIDSia ja nivelreumaa vastaan.

Innovaatio

Innovaatio ja kehitystyö

Työskentelemme innovatiivisella alalla, jonka on koko ajan muututtava ympäristön vaatimusten mukaan. Rohkaisemme työntekijöitämme innovatiiviseen työskentelytapaan, jotta sekä toimintamme että ihmisemme kehittyisivät.

Lue lisää työmahdollisuuksista BMS:llä.

Tehtävämme

Tehtävämme

Bristol-Myers Squibb on globaali biolääkeyritys, joka keksii, kehittää ja tuo markkinoille innovatiivisia lääkkeitä, jotka auttavat vaikeasti sairaita potilaita voittamaan sairautensa.

Täältä voit lukea lisää tutkimustyöstämme.

Squibb, Bristol och Myers

Historiamme

Yrityksellämme on pitkä ja vahva innovaatiohistoria. Tarina alkoi New Yorkissa vuonna 1858, kun Edward Squibb perusti lääkeyrityksen Brooklyniiin. Ja pian sen jälkeen vuonna 1887 ystävykset William McLaren Bristol ja John Ripley Myers ostivat yrityksen, joka valmisti lääkkeitä niin ikään New Yorkissa. Näistä aineksista syntyi tämän päivän biolääkeyrityksemme, joka edelleen vaalii innovaatioperinteitään.

Lue lisää historiastamme

Sairaalaklovnit

Sairaalaklovnit

Vuodesta 2013 alkaen olemme tukeneet sairaalaklovneja kaikissa Pohjoismaissa. Klovnit tapaavat työssään vaikeasti sairaita lapsia ja yrittävät ilon ja naurun kautta helpottaa lasten oloa. Samalla he yrittävät auttaa henkilökuntaa ja antaa lasten läheisillekin välillä muuta ajateltavaa.

Täällä voit katsella kuvia ja lukea Sairaalaklovnien blogia.

Viimeksi päivitetty:  2014-01-31Päivittänyt: