Johtava biolääkeyritys

Bristol-Myers Squibb on globaali biolääkeyritys, joka on sitoutunut keksimään ja kehittämään innovatiivisia lääkkeitä vaikeiden sairauksien hoitoon.

Lääkkeemme auttavat miljoonia ihmisiä kaikkialla maailmassa taistelemaan esimerkiksi syöpää, sydän- ja verisuonitauteja, diabetesta, B-hepatiittia, HIV/AIDSia, nivelreumaa ja veren hyytymishäiriöitä vastaan.

Bristol-Myers Squibbin biofarmastrategiassa yhdistyvät ainutlaatuisella tavalla suuren lääkeyrityksen ulottuvuus ja resurssit sekä menestyvän bioteknologiayrityksen yrittäjähenkisyys ja ketteryys. Panostamme erityisesti kehitteillä olevien lääkkeiden nopeaan ja tehokkaaseen valmistumiseen, jotta ne saadaan potilaiden käyttöön nopeasti. Viimeisen 10 vuoden aikana olemme kehittäneet vaikeasti sairaille potilaille 15 uutta lääkettä. Tutkimus- ja kehitys –osastoamme pidetäänkin yhtenä alan tuottavimmista.

Vahvistusta omille resursseillemme saamme ”helminauhastrategiastamme”, joka tarkoittaa innovatiivista yhteistyötä muiden yritysten kanssa, kumppanuuksia ja yritysostoja. Yhteistyön kautta olemme pystyneet tuomaan markkinoille kaikki nämä uudet lääkkeet. Mutta ilman omia monipuolisia, monikulttuurisia ja lahjakkaita työntekijöitämme mikään tästä ei olisi ollut mahdollista. Olemmekin voittaneet ympäri maailmaa useita palkintoja työntekijöistämme. Yhdysvaltojen pääkonttorimme sivuilta voit lukea, mitä palkintoja olemme saaneet.

Haluamme myös auttaa potilaita saamaan hyvää terveydenhoitoa. Pohjoismaisessa Nordic Secure the Future –ohjelmassa olemme jo useita vuosia lähettäneet lääkäreitä ja sairaanhoitajia Afrikkaan hoitamaan HIV/AIDSiin sairastuneita naisia ja lapsia.

Pohjoismaiseen projektiin otettiin mallia maailmanlaajuisesta monta vuotta kestäneestä Secure the Future –ohjelmasta. Tähän Afrikan AIDS-ongelmaan pureutuvaan ohjelmaan on investoitu yli 150 miljoonaa dollaria.

Vuodesta 2013 lähtien Suomen Bristol-Myers Squibb on tukenut Sairaalaklovnit ry:tä, koska olemme vakuuttuneita siitä, että myös lapsen ilo on hänelle lääkettä ja että hyväntuulisuus parantaa. Samalla toteutamme myös yhteiskuntavastuutamme. Lisää sairaalaklovnien toiminnasta voit lukea täältä.

Myös luonnonvarojen säästäminen on meille tärkeää. Monissa tuotantolaitoksissamme ympäri maailmaa on käytössä kattavia energianhallintajärjestelmiä, saastuttamisen estojärjestelmiä ja muita ympäristövaikutuksia vähentäviä käytäntöjä.

Bristol-Myers Squibb haluaa tarjota tukea ja hyvinvointia asiakkailleen, työntekijöilleen, osakkeenomistajilleen, ympäristölleen ja meitä kaikkia ympäröivälle yhteiskunnalle. Loppujen lopuksi menestyksemme mitataan kuitenkin sillä, mitä pystymme tekemään potilaiden elämän helpottamiseksi.

Sairautesi

Lue lisää sairaudestasi; oireista, diagnoosista ja hoidosta.

C-hepatiitti

Hiv

Nivelreuma

Sydän- ja verisuonitaudit

Syöpä

Sinun tarinasi

Sinun tarinasi

Kuulisimme mielellämme juuri sinun tarinasi siitä, millaista on saada syöpädiagnoosi sekä elää tämän tiedon ja taudin kanssa.

Lähetä tarinasi meille

Viimeksi päivitetty:  2013-11-21Päivittänyt: