Potilassivut

Nämä sivut on tarkoitettu sairaille ja heidän omaisilleen. Täältä löytyy paljon tietoa syövästä, hepatiitista, sydän- ja verisuonitaudeista ja nivelreumasta. Toivomme, että löydät hyödyllisiä tietoja ja palveluja tämän sivuston avulla.

Lue tietoja sairaudestasi

Syöpä

Syöpä

Johtavana syöpälääkeyrityksenä haluamme auttaa sinua ymmärtämään, minkälainen tauti syöpä on ja antaa sinulle tietoja syövän diagnoosista ja hoidosta. Siksi olemme keränneet sinua varten tietoja ihosyövästä ja erityisesti edenneestä melanoomasta sekä kroonisesta myelooisesta leukemiasta.

Nivelreuma

Nivelreuma

Nivelreumaa sairastaa suuri joukko ihmisiä ympäri maailmaa, myös Suomessa. Näiltä sivuita löydät tietoa, joka toivottavasti auttaa sinua elämään nivelreuman kanssa, joko potilaana tai hänen läheisenään.

Hepatiitti

Hepatiitti

HC-hepatiitti on C-hepatiittiviruksen (HCV) aiheuttama tulehdus, joka vaikuttaa pääasiassa maksan toimintaan. Maailman terveysjärjestö WHO arvioi, että C-hepatiittia sairastaa 130-150 miljoonaa ihmistä maailmassa. C-hepatiitti on usein lähes oireeton tai oireet ovat epätarkkoja: väsymystä, pientä kuumeilua ja nivelkipua.

hiv

HIV

HIV on kehon immuunijärjestelmää häiritsevä virus, joka tuhoaa veren valkosoluja. Immuunijärjestelmän heikkenemisestä voi seurata vakavia infektioita.

Täältä voit lukea HIVistä ja siitä, miksi on tärkeää käydä HIV-testeissä

Sydän- ja verisuonitaudit

Sydän- ja verisuonitaudit

Näillä sivuilla annamme tietoa mm aivoverenkiertohäiriöstä.

Täältä löydät tietoa myös siitä, mikä näihin sairauksiin voi olla syynä ja miten hyvää elämää voi jatkaa sairastumisen jälkeen.

Palvelut

Potilastarinat

Potilastarinat

Täältä voit lukea, kuinka elämä muuttuu, kun sairastuu vakavasti. Näitä tarinoita ovat kirjoitelleet miehet ja naiset, jotka haluavat jakaa tarinansa muiden kanssa.

Haluamme kerätä tarinoita oikeasta elämästä, jotta nettisivuillamme kävijät voivat lukea vakavasti sairaiden kokemuksia elämästä sairauden kanssa.